Lontoo IV
Pidin Lontoon kontrasteista. Siitä että liituraitapukuinen ja hakaneulanaamainen näyttävät voivan istua sievästi vierekkäin eikä siinä ole mitään kummallista.


Ja siitäkin pidin että vanhaa on niin paljon, tapoja, rakennuksia, instituutioita. Mutta että ei pelkästään, vaan että uusikin mahtuu siihen kaveriksi.


Sapettaa niin vietävästi että eka kerta oli vasta nyt. (On hyvä tietää että vanhemmitenkin voi matkata ja ettei Lontoo katoa.)

Mainokset

9 comments on “Lontoo IV

 1. Satu sanoo:

  Pidän tuosta toisesta kuvasta ihan hirmuisesti. Kaunis kuin mikä. Ja hienoa, että teillä oli hyvä reissu. Mua lohduttaa toi vika lause sulkeissa…olen nähnyt Lontoosta vain lentokentän…

 2. Merja sanoo:

  Tuo juuri että Lontoossa on niitä instituutioita ja tapoja, ja niihin liittyvää historiaa, ja että ne elävät edelleen, rinnakkain nykyajan meininkien kanssa sovussa, on minustakin tuolla niin hirmuisen kiinnostavaa. Ja sekin että on niin monenlaisia kaupunginosia, ja kaikissa tietynlainen oma fiiliksensä selkeästi. Voi että tulikin ikävä taas sinne..

 3. Merja sanoo:

  Missä muuten yövyitte Lontoossa, unohdin kysyä äsken?

 4. maria sanoo:

  Kiitos !Tykkäsin olla tällä matkalla kovasti mukana

 5. Violet sanoo:

  Satu: lohdutuslauseet ovat toisinaan tarpeen, olen huomannut. Kiitos Satu, otin kuvan Thamesin varrelta, en muista missä kohtaa.

  Merja: oltiin Bloomsburyssa semmosessa ihan basic-hotellissa (tai oikeastaan tavallaan suuri b&b). Mehän tultiin sinne junalla Calaista St; Pancrasin asemalle ja tää oli ihian siinä nurkilla. Olimme hotellissa vain yöt ja aamisajan, ja kaikki oli kyllä meille ihan riittävän kivaa ja hyvää. Hotellin nimi Alhambra jos joku innostuu. Voisin mennä uudelleenkin silloin kun tarvii vaan siistiä nukkumapaikkaa jossa on sympaattinen henkilökunta.

 6. Violet sanoo:

  maria: kiva kiva, reissu jatkuu edelleen, pysyttelehän matkassa!

 7. Liivia sanoo:

  Mukavaa, että Lontoo täytti odotuksesi. Sinne olisi kyllä kiva päästä junalla tuolla lailla noin vain.
  Minusta tuntuu, että nyt vasta ne matkat oikein alkaa, kun lapsi ei ole enää pieni. Voi alkaa toteuttamaan pidempiäkin seikkailuja.
  Mies aina sanoo, että kyllä mun tarttee Lontoo nähdä. Olen samaa mieltä. Kuuluu viisivuotissuunnitelmaan:)

 8. MaaMaa sanoo:

  Parempi myöhään kuin ei milloinkaan! :)

  Täällä pitkästä aikaa luonasi kyläilemässä – luenkin kasan postauksia nyt sitten samalla! Paljon terkkuja!

 9. Violet sanoo:

  Liivia: joo, kyllä se täytti ja ehkä hiukan ylittikin. Ja totta kyllä että ihan luksusta mennä junalla noin nopsaan. MEntiin Calaista (pojat jäi sinne) ja matka kesti vain 55 min. Siitä ekat n. 20 min. tunnelissa kanaalin alla.
  Brysselistä juna menee n. 2 tuntia eikä sekään ole paljon.
  Matkustan mieluiten ilman lapsia. Ainakin niin kauan kun eivät jaksa kävellä yhtä paljon kuin minä ja kun eivät ylipäätään ole aidosti kiinnostuneita samoista asioista. Ehkä tulee aika että ollaan tasavertaisia matkalaisia heidän kanssa.

  Maamaa: no sa muuta!
  Kiva kun tulit , samalla muistan minäkin tulla taas sinun ”tontillesi”!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s