Lontoo VII
Metrolla itään. Spitalfields market ja Brick Lane, muun muassa. Tiilitaloja, monenlaista yrittäjää ja hyvä meininki.Mieheni on joskus hirmu hidas ja joskus se hirmustuttaa minua hirmuisesti. Lähdin siis yhdestä kahvilasta ulos ennen häntä ja kuvasin tämän postauksen viimeistä kuvaa erään liikkeen edustalla kun nuori mies tuli juttelemaan. Kysyi saako ottaa minusta kuvia. Kuvaa sarjaa missä on hänelle ennestään tuntemattomia ihmisiä. Annoin luvan ja hän otti kolme kuvaa. Saas nähdä kelpuuttaako hän ne sivuilleen (tässä ja tässä). Kun mieheni vihdoin tuli heilutin juuri hyvästeiksi kuvaajalle. Sanoin että siinäs näki, niille tapahtuu hassuja ja mukavia jotka liikkuu enemmän!


Mainokset

4 comments on “Lontoo VII

 1. Samppa sanoo:

  Ah, Hullun Sandran Golden Hearth!

 2. Satu sanoo:

  Tykkään tästä sun koko Lontoo-sarjasta paljon. Näytät kiinnostavaa aitoa rosoa, mun mieleen, kiitos :)

  Tuo alin kuva on mahtava ja aika hauska homma sulle sattui, hyviä kuvia se nuori mies ottaa, kävin kurkkaamassa ja toivon, että omasi löytyy sieltä pian myös!

 3. Liivia sanoo:

  Olipa hauska homma tuo kuvaan pääseminen, toivottavasti julkaisee!

 4. vilijonkka sanoo:

  Vitsi, olipa Owenilla upeita kuvia! Ja niin olet sinäkin saanut filmille houkuttelevan Lontoo-tunnelman. Mun edellisestä kerrasta kaupungissa onkin vierähtänyt jo 16 vuotta. Olisi mukavaa päästä taas joskus. Esikoinen on ilmoittanut menevänsä sinne yliopistoon. Minusta olisin loistavaa jos rauhassa saisi ensin tuon yläasteen loppuun! Mutta hyvähän tuota on noita unelmia kerätä, jotkut niistä jopa toteutuvat. Taidanpa näyttää tyttärelle nämä kuvasi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s