Myös Suomessa


Olin poikien kanssa Suomessa. Se oli heinäkuussa mutta tuntuu että siitä on jo tosi kauan. Lensimme kokeeksi Turkuun. Mikäs siinä, olihan se. En osaa Turusta sanoa sen enempää, lentomatka meni hyvin. Junalla siitä sitten Tampereelle. En ole koskaan mennyt junalla sitä väliä.

Satoi aika usein muttei siitä kai tulisi välittää. Kummiskin välitin. Vaan niin me silti soudettiin, tavattiin ystäviä sisällä ja ulkona ja oltiin kuin ei oltaiskaan.Näin taas yhden ennestään näkemättömän valokuvan äidinäidistä. Silloin oltiin kyllä erilaisia kuin nyt. Siis silloin ennen.

Mainokset

12 comments on “Myös Suomessa

 1. Riikka sanoo:

  Teissä on paljon samaa, sinussa ja äidinäidissäsi. Silmät ja katse ainakin. En olekaan ikinä tullut ajatelleeksi katsoa lentoja Turusta kun jonnekin olen reissannut, jos vaikka olis parempia kuin Vantaalta lähtevät. Sama matka kuitenkin täältä Tampereelta molempiin.

  Ja kyllä meitä paikallisiakin noi sateet ja kylmyys riapoo. on Suomen kesä niin lyhyt että lämmöstä haluttais nauttia edes hetken. Mutta ehkä me vaan on totuttu parempaan koska pari edellistä kesää on olleet niin aurinkoisia. Nyt on tainnut olla aika tyypillinen suomalainen kesä.

 2. Liivia sanoo:

  Minusta on tullut nykyään niin vaativa lentomatkustaja, etten matkusta ellen pääse Tampereelta. Ja huomannut että saman se maksaa loppujen lopuksi, jos vaan tarpeeksi ajoissa on varaamassa.
  Sateet, ei kiitos enää. Ihan tarpeeksi märkää on ollut.

  Saman näköisiä olette.

 3. Riikka sanoo:

  Se Vantaa-Tre -väli bussilla on kyllä todella rasittava. Juuri matkustin sen pari viikkoa sitten aamuyöllä ja tuskaa oli. Mutta minä taas inhoan välilaskuja ja vaihtoja joita Tampereelta lähtevillä lennoilla usein joutuu tekemään.

 4. Pirkko sanoo:

  Totta se erilaisuus, mutta mistä se tulee? Ei pelkästään frisyyreistä, vaatteista tai muusta puleerauksesta. Ilmeetkin ovat erilaisia ja ihmiset näyttävät usein ikäistään vanhemmilta. Mutta nätti äidinäiti sinulla.

 5. Violet sanoo:

  Riikka: se että näkee isovanhempiensa kuvissa samoja piirtegitä kuin itsessään (ja toisaalta omissa lapsissaan!) tuntuu jotenkin aika jännältä.
  Jep, nyt lennettiin Ryanairilla Charleroista (Brysselistä n. 60 km) Turkuun. Ennen ollaan menty Frankfurth-Hahnista. Se menee suoraan Treelle – mutta sitä ennen pitää matkustaa siis Saksaan kolme, neljä tuntia autossa.

  Liivia: minulla taas ensimmäinen kriteeri on hinta, seuraavaksi tulee muut. Eli Ryanair, kiitos.Sillä hinnalla mitä nyt maksoin meistä kolmesta ei olisi edes yksi lentänyt Finnairilla.

  Riikka: se onkin ihan karmeeta. Bussilla nimenomaan…oikein ”pikavuoro”;;;

  Pirkko: ihan totta, ilmeetkin erilaisia eikä sitä ihmeellistä pyrkimystä näyttää ikinuorelta kuin nyt niin yleisesti. (Vai ihannoinko turhaan ja sokeasti?)

 6. maria sanoo:

  Voi, tuli hyvä fiilis tuosta lintukuvasta. Jotenkin semmoinen, että tässä istutaan, vähän tuulen tuivertamina, mutta yhdessä kuitenkin. Ei kylki kyljessä, mutta vierekkäin, samaan suuntaan katsoen.

  Mielenkiintoinen myös tuo kuva isoäidistäsi, vie ihanasti aikaan menneeseen, vaikka itse ei siinä ajassa ole ollutkaan. Kuvassa on olemusta ja tunnelmaa, luonnetta.

  Pidän blogistasi kovasti. Täältä saa aina jotakin pohdittavaa tai inspiraatiota, kun käy. Kiitos :-)

 7. Karusellissa sanoo:

  Olen ollut niin pitkään lomapimennossa, että ihan ahmin kirjoituksesi ja kuvasi. Täällähän on tapahtunut vaikka mitä. Mukavia matkoja teillä. Ja ihania kuvia sinulla! Ah, niin kuin nämä lampi/järvi-kuvat (minusta selvästi lampi) tässä postauksessa. Kuin maalauksia. Ja Lontoo-kuvat herättivät kaipuun sinne. Niin, ja äidinäitisi on kyllä varsin viehättävä.

 8. Violet sanoo:

  Maria: noi linnut olivat aika hassuja. Välillä näytti että tuuli vie ne mutta niin vaan roikkuivat oksassa.
  Sanoitpa hyvään aikaan tuon asian blogistani. Oli juuri semmoinen olo että kenelle ja miksi…

  Karuselli: samat sanat sinulle, oikeaan aikaan tulivat. Kai tätä taas jaksaa jatkaa. Jârvi tuo oli mutta pieni! Oli kiva soudella, hiukan tihuutti vettä mutta ilma tuoksui ja oli kuin Suomi-filmissä. Pidän ulpukan tuoksusta.
  Mulla on nyt jo mielessä että entäs jos sais jonkun halvan viimehetken lähdön Lontooseen.

 9. Liivia sanoo:

  En minäkään Finnairilla…eipä sillä tunnu täältä edes pääsevän, ainakaan inhimillisiin hintoihin. Air Baltic lennättää mua.

 10. Violet sanoo:

  Air Balticia olen katselleut kans mutta aina on ollut se että olisi vaihto Riikassa ja jossakin…mutta ehkä silti joskus kokeilen sitä ellei vaihtojen välillä ole tuntikausia….

 11. Olina sanoo:

  Jäänästi olette saman näköisiä. Tai saman oloisia.Ja sittenkin kaikki oli ennen toisin, ihan kuten sanoit.

  Meillä on mökillä isovanhempieni, isoisovanhempieni ja isoisoisovanhempieni kuvia, ja juuri nyt siellä ollessa poikani kysyi katsoessaan isomummini kuvaa, että ”äiti, miksi tuossa on sinun kuva?” ja sitten lähempää katsottuaan totesi, että ”et se olekaan sinä”. Itse en olisi äkännyt mahdollista yhdennäköisyyttä.

 12. Violet sanoo:

  Olina: joo, ei se ole aina edes että joku on jonkun NÄKÖINEN, vaan just sitä että voi olla vaaan vahvasti saman oloinen. Ihan erinäköisilläkin voi olla paljon samanlaisia asentoja, ilmeitä, ja se tuntuu joskus hassulta kun on kuin katselisi jotakuta tuttua.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s