Oman katon alla
Ensi kuussa yksitoistainen rakastaa majoja. On aina tehnyt niitä ja tekee yhä. Hän rukoilee meiltä iltaisin: oi saanhan nukkua olohuoneen karvamatolla majassa? Ja hän saa koska minusta sellainen on tärkeää. Hänen isänsä puistelee päätään mutta suostuu. Suomalaisen vaimon myötä saa kestää kaikenlaisia hullutuksia.
Huomenna teen elämäni ensimmäisen päärynäpiirakan.

Mainokset

4 comments on “Oman katon alla

 1. Mirva sanoo:

  Ihanan kuuloinen kohta yksitoistavuotias, ja mahtava äiti hänellä! Hymy nousi huulille noita suomalaisvaimon hullutuksia ajatellessa. Mutta kyllä minustakin on erinomaisen tärkeää, että lapsi saa olla lapsi niin pitkään kuin mahdollista, ja kaikkia tällaisia ”lapsellisuuksia” on suorastaan rohkaistava vielä aikuisiän kynnykselläkin.

 2. Aura sanoo:

  Meillä on kanssa majanrakentajapoika. Vaikka se on jo 16, majoja on rakenneltu ahkerasti koko kesä, ja niissä on myös nukuttu, sisällä ja ulkona. Toinen samis on se, että tein elämäni ekan päärynäpiirakan viime viikolla. Oli ihan uskomattoman hyvää (laitoin päärynöiden kaveriksi mascarponejuustoa) ja kolkuttelee vähän mielen pohjalla että jos taas kohta…

 3. Violet sanoo:

  Mirva:no kiitos:) Niin, en kyllä takuulla tule sanomaan lapsilleni mistään että ”onpa lapsellista” tms.
  Olen kauhean iloinen siitä että majahommelit sun muut jatkuvat. Ja joo, onhan meillä toki aina välillä juttuja joissa vinoillaan että se on nyt taas sitä vapaamielistä suomalaista menoa jne. Ei se mieskään mikään tiukkapipo ole mutta on hänellä selvästi joitakin kulttuurisidonnaisia juttuja joiden takia jotkut asiat ”eivät tule kuuloonkaan”.

  Aura: oi kun ihanaa! Meidän pienempi on nukkunut aina välilä näissä hökötyksissään ja on niin valtavan onnellinen kun saa tehdä niin.

 4. Kirjailijatar sanoo:

  Ihanaa, että hän saa nukkua majassa! Mahtavaa, että suomalainen nainen pääsee vähän ravistelemaan totuttuja kaavoja. Enkä usko, että monessa suomalaisessakaan perheessä nukutaan majassa. Ei se nyt oikein sovi…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s