Vaihdan


Kun tulen töistä kävelen aina suoraan yläkertaan ja vaihdan heti vaatteet ja laitan villasukat, oli kesä tai talvi. Puen jotakin missä olen eniten minä itse. Tänään(kin) se oli kauhtuneet 501:et, harmaa neulepaita ja kauppareissulle tennarit. Mutta ei sentään vielä niitä villasukkia ulkona.

Mainokset

6 comments on “Vaihdan

 1. Kati sanoo:

  Jostain syystä töistä tullessa tuo kuului minullakin proseduriin. Oman ajan vaatteet oli mukava kiskaista päälle, vaikka todenpuhuen minulla ei ollut töissä mitään sen kummempia sääntöjä pukeutumisessa. SIlti ne kotivaateet olivat erikseen.

  Täällä ovat kyllä villasukat viihtyneet jalassa jo jonnin aikaa. Siirryin käyttämään sateettomina aikoina nilkkureita, vanhuus ei tule yksin ja urheilussa tärvellyt nilkkaparkani suutahtelevat vähäisestäkin vilpoisuudesta…

 2. himalainen sanoo:

  Mullakin oli aina noin, semmoiset omat mukavuusvaatteet, nyt se vaan on unohtunut, töistä tullessa ikään kuin rojahdan vain kotiin, paitsi että mun työvaatteet on kyllä päivälläkin ihan ryppyiset, joten ei se rojahtaminen niihin sitten niin paljon vaikuta.
  Villasukat on jo ihan ehdottomat.

 3. Riikka sanoo:

  Villasukat jalassa on turvallinen olo. Ja kotivaatteet ei saa yhtään kiristää mistään.

 4. Mine sanoo:

  Täytyy tunnustaa, kun voi olla varma, että mun mies ei lue tätä blogia?! Minä teen töitä useimmiten kotona. Näin ollen lorvin koko päivän yökkäreissä ja villasukissa (sitten, kun ei ole helle). Puolta tuntia ennen lasten koulusta tuloa saan lopulta asialliset vaatteet päälle, jotta eivät luule minun täällä koko päivää lorvivan yöpuvussa ja villasukissa. Mitä se nyt sellainen olisi. Kun mies on tullut kotiin ja nähnyt minut asiallisesti pukeutuneena ja ihmisen näköisenä, voikin vaihtaa puhtaan yöpuvun päälle ja villasukat jalkaan. Tällä mentaliteetilla joudun olemaan asiallisesti pukeutunut arkisin noin 3-4 tuntia. Kyllä sen kestää:).

 5. Tiina sanoo:

  Minä taas vaihdan vaatteet lähinnä sen takia, etteivät työvaatteet olisi niin koiran karvoissa (ovat ne silti)…

 6. Liivia sanoo:

  Minäkin vaihdan aina töistä tultuani kotivaatteet. Se on ihan ehdotonta, en voisi olla hetkeäkään samoissa. Tällä hetkellä mieluisin viritys on pehmeät kapeat farkut, löysä paitapusero ja villatakki, ja villasukat, aina.
  Mutta Minen mainitsema viritys on kyllä mulle tuttu myös, silloin kun ei tarvitse lähteä minnekään. Mutta silloin kun teen töitä kotona on taas vaihdettava tuo edellä kuvailtu vaatetus (tai hippimekko), että ryhdistyisi ja saisi homman päästä kiinni.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s