Hiekkaa, vettä


Aamuisin on jo hiukan viileää. Minulla on silti vielä ohutpohjaiset kengät ja paljaat jalat niissä. Minä haluan nähdä paljasta ihoa niin pitkään kuin mahdollista. Tahdon nähdä viimeisenkin pilkahduksen ruskettuneista jalkapöydistä ja nilkoista, päivettyneestä kämmenselästä.

Olen katsellut paljon kuvia joissa on hiekkaa ja vettä ja rantahökkeleitä. Sukulaisperhe muutti hiljan pois Calais’sta ja minusta tuntuu että sen myötä minulta meni ”oma ranta” pois. Tajuan ettei siinä ole tolkkua koska rannat eivät ole kenenkään eikä ranta ole mihinkään kadonnut ja maailma on täynnä yhtä kivoja rantoja, paljon kivampiakin – mutta yksi on varma: ei tuonne nimenomaiselle tule taatusti enää mentyä, ainakaan kovin usein.

Minulla on hiekka/vesi -kaipaus.

Ai niin ja sivupalkissa on Sivuhuone. Sekasotku kuvia jotka saavat sydämeni liikahtamaan.

Mainokset

6 comments on “Hiekkaa, vettä

 1. Kirsi sanoo:

  Sama täällä; kuljen paljain jaloin niin pitkään kuin mahdollista. Kun keväällä heitän sukat nurkkaat seuraavan kerran tungen jalkani niihin vasta syysilmojen pakottaessa. Siinä välissä pidän sukkia hyvin satunnaisesti vain lenkkareissa ja kumppareissa. Nyt täällä on ollut sukkakelejä jo pari viikkoa. :)

 2. Anne sanoo:

  Sama juttu! Ihailen viimeisiä rusketuksia nilkoista, ne kun enää näkyvät, koko säärille olisi jo liian kylmää.Aamuisin kuljen paljain jaloin jotta näkyy sandaalejen rajat. Kun on aurinkoista kuten tänään tuntuu ettei kesä ole vielä takana mutta kun sataa ja on pimeää kuten toissa päivänä niin syksyn tunnelma hiipii. Yön kylmyys jättää ikkunoiden alareunoihin kosteuden muistoksi aamuksi.
  Tykkään syksystäkin mutta en halua päästää vielä kesää menemään.
  Ah nuo rantakuvasi……ihania.

 3. Anne sanoo:

  IIIIIIHANA tuo sinun Sivuhuoneesi! MERCI kun löysin sinne! Just minun tyyliin kuvia ja mietelauseita.

 4. Marika sanoo:

  Pidän kovasti sivupalkin Sivuhuoneesta, kiitos!!!

 5. Violet sanoo:

  Kirsi: aamulla oli jotain plus 6, illalla 17. Ei siis minusta vielä sukkakeli. Kaulaliina sen sijaan oli aamulla jo!

  Anne: onpa kiva kun tykkäät Sivuhuoneesta. Onhan se jo ollut olemassa liki vuoden mutta ihan itselleni. Sitten ajattelin että jos joku saisi siitä samaan tapaan iloa kuin itse saan muiden kokoamista kuvasarjoista…

  Marika: kiitos itsellesi, mukavaa kun pidät. Minusta on jännä miten omat kuvani sekoittuvat siellä muiden ottamiin ja jännä seurata miten tulee ihan tiedostamatta valittua tiettyjä sävyjâ ja tunnelmia.

 6. Mirva sanoo:

  Mullakin on hiekka-vesikaipaus vaikka asutaan ihan merellä melkein. Kaipaan semmoisia pitkiä laakeita rantoja, niin kuin sinun kuvissasi ja minun lapsuudessani. Onneksi päästään särkkien sekaan seikkailemaan syyslomalla, kunhan jaksetaan vielä muutaman viikko odottaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s